Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett március 12-én, csütörtökön. Az ünnepségen dr. Horváth Béla kapcsolati rektorhelyettes mondott ünnepi beszédet.
Tovább

Díszdoktorokat avattak a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett március 11-én. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa a Pécsi Tudományegyetem díszdoktoraivá fogadta Norbert Lammert professzort, Sveinung Lunde professzort, Peter Möhringer professzort, Gerhard Pieschl professzort, Antti Piippo professzort, és Zempléni András professzort.
Tovább

Díszdoktorokat avatott a PTE (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem az 1956-os forradalom évfordulóján megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2011. október 21-én, a dr. Halasy-Nagy József Aulában.
Tovább

Díszdoktoravatás március 15. alkalmából (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2012. március 14-én. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa a Pécsi Tudományegyetem díszdoktorává fogadta Werner Ogris professzort. Az eseményen egyéb elismerések és oklevelek átadására is sor került.
Tovább

Díszdoktorokat avatott a Pécsi Tudományegyetem (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2012. november 8-án, a Dr. Halasy-Nagy József Aulában. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa az egyetem díszdoktoraivá fogadta Tuomo Lahdelma, Reinhold Würth, Peter Hay és Kádár Béla professzorokat.
Tovább

Két díszdoktort avatott a PTE (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülésére került sor 2012. december 13-án a Dr. Halasy-Nagy József Aulában. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa az egyetem díszdoktorává fogadta Mihai Razvan Ungureanu és Jari Pekka Olavi Vilén professzorokat.
Tovább

Díszdoktoravató nemzeti ünnepünkön

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2013. március 14-én. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa a Pécsi Tudományegyetem díszdoktorává fogadta Ádám Antalt, Bergou Jánost, John Ravent, Heinz Brandlt és Pierre Vasarelyt. Az eseményen doktori oklevelek és egyéb elismerések átadására is sor került.
Tovább

Díszdoktorokat avatott a Pécsi Tudományegyetem (VIDEÓ)

Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett a Pécsi Tudományegyetem 2013. november 7-én. Az eseményen az egyetem Rektora és Szenátusa díszdoktorokká fogadta Patric Östergard, Petra Clara Arck, Edward Frank Bell, Mohammad Jaradat valamint Peter Weibel professzorokat.
Tovább

Díszdoktoravatás március 15. alkalmából (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2014. március 13-án tartotta március 15-ei megemlékezéssel egybekötött díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülését, amelyen Doctor et Professor Honoris Causa-, Decan Emeritus-, valamint egyetemi tanári- és docensi címek adományozására került sor.
Tovább

Találatok az események között:


Volker Arnold professzor díszdoktori székfoglaló előadása

Március 15-ei Ünnepi szenátusi ülés és díszdoktoravató

Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés

Díszdoktoravató és megemlékezés október 23. alkalmából

« vissza