Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Kutatói portrék - dr. Bencsik András: Fogyasztóvédelem (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat első részében dr. Bencsik András, az Állam- és Jogtudományi Kar kutatója nyújt betekintést Fogyasztóvédelem című munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Dr. Bencze Bálint: A természetes szájvíz (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat második részében Dr. Bencze Bálint, az Általános Orvostudományi Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Dr. Polyák Éva: Édesítőszerek hatása (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat harmadik részében Ungár Tamás Lászlóné dr. Polyák Éva, az Egészségtudományi Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Egervári Dóra: Internet kontra könyvtár

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat negyedik részében Egervári Dóra, a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Simon Péter: Képzőművészet - tervezőgrafika (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat hatodik részében Simon Péter, a Művészeti Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - dr. ifj. Kistelegdi István: Energiadesign (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat hetedik részében dr. ifj. Kistelegdi István, a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Németh Péter: A férfiak megváltozott vásárlási szokásai (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat ötödik részében Németh Péter, a Közgazdaságtudományi Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Financsek Gábor: Úszás (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat nyolcadik részében Financsek Gábor, a Természettudományi Kar hallgatója nyújt betekintést a sporttudomány területébe.
Tovább

Kutatói portrék - Dr. Kvell Krisztián: Az immunrendszer öregedése (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat tizedik részében Dr. Kvell Krisztián, az Általános Orvostudományi Kar kutatója nyújt betekintést az orvostudomány egy izgalmas területébe.
Tovább

Ultraalacsony energiafogyasztású gépjárműkoncepció (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat tizenegyedik részében Háber István Ervin, a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar kutatója nyújt betekintést a műszaki tudományág egy izgalmas területébe.
Tovább

Barcza Beáta: Zeneművészet, zongora (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat aktuális részében Barcza Beáta, a Művészeti Kar zongoraművésze nyújt betekintést a zeneművészetbe.
Tovább

Kutatói portrék - Bagdán Viktor: A halláskárosodás megelőzése (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat aktuális részében Bagdán Viktor, az Egészségtudományi Kar kutatója nyújt betekintést tudományága egy izgalmas területébe.
Tovább
« vissza