Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


A mese teremtő ereje a Pécsi Tudományegyetemen (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem jótékonysági rendezvénysorozatot indít útjára Meseszép címmel. A PTE Meseszép kampánya a PTE Táncegyüttes vezetőinek ötlete alapján valósul meg, lényege, hogy több ezer óvodás és alsó tagozatos általános iskoláskorú gyermek, valamint szüleik számára eljusson a családban közösen eltöltött értékes idő és a mese fontosságának üzenete.
Tovább

Varázslatos siker volt a Meseszép (VIDEÓ)

Vastapssal zárult a Meseszép… táncest szeptember 19-én a teljesen megtelt Kodály Központban. A PTE hasonló című kampányának részeként a PTE Táncegyüttes kápráztatta el az egyetemi polgárokat egy olyan egész estét előadással, melyben a valóság és a mese egybeolvadt.
Tovább

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a PTE Meseszép kampányához

A Pécsi Tudományegyetem és a PMFC-MATIAS ügyvezetője 2013. november 9-én a PMFC-MATIAS-Diósgyőri VTK meccs előtt írták alá a PTE Meseszép... kampányára vonatkozó együttműködési megállapodást.
Tovább

PTE Meseszép: Tarzan a Deákosok dzsungelében

Újabb állomáson lehettek részesei a kisdiákok és szüleik a PTE Meseszép... kampány vidám programjának.
Tovább

Szöllősi Györgyi olvasott fel a PTE Meseszép kampányának legutóbbi állomásán

November 8-án csütörtökön találkozhattak a gyermekek és szüleik a PTE Meseszép... kampányának legutóbbi állomásán, a Mecsekaljai Általános Iskolában egyetemünk volt hallgatójával, Szöllősi Györgyivel, az MTV műsorvezetőjével, aki Csipkerózsika történetét mesélte el.
Tovább

PTE Meseszép... kampány - Bejártuk a sárga utat is...

Dorothy, a Madárijesztő, a Bádogember és a Gyáva oroszlán története elevenedett meg a Városközponti Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Belvárosi Általános Iskolájában 2013. november 29-én.
Tovább

A Meseszép... megismétlődik a Kodály Központ színpadán (VIDEÓ)

Közel 20 mese kel életre egy varázslatos könyvből kilépve, kicsik és nagyok szeme láttára egy felejthetetlen élményt nyújtó előadáson 2014. február 8-án 16.30 órai kezdettel a Kodály Központban!
Tovább

Folytatódik a PTE Meseszép… kampánya

2014. január 22-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából immáron hetedszer került megrendezésre Budapesten, a IX. kerületi Kerekerdő Óvoda szervezésben a Kerekerdei Mesemondó Találkozó, melyre meghívást kaptak a Pécsi Tudományegyetem Meseszép… jótékonysági kampányának szervezői is.
Tovább

Varázslat a Meseszép… színpadán - tomboló siker és dráma

„Reméljük, hogy lesz folytatás, szívesen megnéznénk még akár ugyanezt az előadást is, vagy más produkciókat is....” „E lélegzetelállító előadással szenvedélyt, gyönyört hozott el sok-sok ember mindennapjaiba és elhitette Velünk, hogy az élet igenis Meseszép!” „Benne volt a régi klasszikus mese, mégis új és friss. Szenzációs volt, fergeteges, csodálatos, egyszerűen MESESZÉP!” „Kedves, humoros, tartalmas.”
Tovább

PTE Meseszép... - Besenczi Árpád mesél (VIDEÓ)

A PTE Meseszép… jótékonysági kampányának február 27-ei állomása a Református Kollégium Általános Iskolája és Óvodája volt, ahol Besenczi Árpád a Hevesi Sándor Színház igazgatója, egyetemünk volt hallgatója az Oroszlánkirály történetét mesélte el.
Tovább

Mary Poppins a Meseszép... legutóbbi állomásán

A keleti széllel érkezett 2014. március 27-én a Koch Valéria Iskolaközpontba Mary Poppins, ahol Köles Ferenc, a Pécsi Nemzeti Színház tagja, a PTE volt hallgatója fel is olvasott A csudálatos Mary varázslatos történeteiből néhányat. A PTE Táncegyüttes pedig megmutatta a gyerekeknek és szüleiknek, hogy éjszakánként milyen vidám a hangulat a háztetőkön, ahol a kéményseprők is táncra perdülnek.
Tovább

Találatok az események között:


Meseszép... - a PTE Táncegyüttes legújabb előadása

PTE Meseszép… családi táncest

PTE Meseszép.. kampány: Zsolnay Gyöngyi mesél

A Meseszép... következő állomása, Döbrög híres vására…

« vissza